Οι αριθμοί των εξ αναβολής αγώνων της 16ης Φεβρουαρίου

Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζουν οι αριθμοί των εξ αναβολής αγώνων της 16ης Φεβρουαρίου:

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τρία γκολ διαφορά μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια, ενώ ο Απόλλων έφτασε τις 600 ήττες. Ο ΟΦΗ γύρισε το έκτο του παιχνίδι.

Κόντεψε τα τέσσερα χρόνια

Τέσσερα χρόνια παρά δύο μήνες είχε να πετύχει νίκη με τρία γκολ διαφορά εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός! Ήταν 22 Απριλίου 2018, όταν νικούσε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 3-0 (35′ φάουλ Λουτσιάνο, 38′ σουτ Λουντ, 87′ σουτ Μολίνς).

600 ήττες ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε το μεγάλο αρνητικό σερί των αγώνων που δε σκοράρει και έφτασε πλέον στους 10 απειλώντας το ρεκόρ στην ιστορία. Η ήττα του αυτή ήταν η 600η στην ιστορία στην Α’ Εθνική/Super League σε 1351 αγώνες που έχει δώσει. Έχει ακόμα 392 νίκες και 359 ισοπαλίες. Την πρώτη ήττα στην ιστορία του ο Απόλλων Σμύρνης την έκανε στις 3 Φεβρουαρίου 1959, υποδεχόμενος στη Λεωφόρο τον Παναιγιάλειο.

Τσιγγάρας και Σαραμαντάς… στρογγύλεψαν

Η 99η νίκη του Παναιτωλικού στην ιστορία του στην κατηγορία ήταν πολύ σημαντική, καθώς ξέφυγε αρκετά και από τη Λαμία που ήταν η αντίπαλος στο παιχνίδι, αλλά και από τον Ατρόμητο.

Στο παιχνίδι αυτό ο Άγγελος Τσιγγάρας, που μπήκε αλλαγή, έφτασε τους 100 αγώνες με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ακόμη ο Γιώργος Σαραμαντάς της Λαμίας έφτασε τους 200 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του. Έχει 137 στη Super League, 43 στην Β’ κατηγορία και 20 στην Γ’ κατηγορία.

Ο ΟΦΗ  της… ανατροπής

Στο παιχνίδι του Περιστερίου, που είχε συναρπαστική εξέλιξη, ο ΟΦΗ πήρε 2-2, αφού έχανε 2-0 από τον Ατρόμητο και έμεινε για έκτο παιχνίδι ανάμεσά τους αήττητος. Ήταν το έκτο φετινό παιχνίδι, που ο ΟΦΗ μένει πίσω στο σκορ, αλλά δεν χάνει. Από αυτά ο ΟΦΗ τρία νίκησε και τρία ισοφάρισε. Δεν υπάρχει ομάδα με περισσότερα.

Αντίθετα ο Ατρόμητος έφτασε τους πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα όπου προηγήθηκε, αλλά δεν κέρδισε. Δεν έχει άλλη ομάδα τόσους πολλούς. Σε αυτούς ο Ατρόμητος τέσσερις φορές ισοφαρίστηκε και μια έχασε.

To Top