ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι αρνητικές επιδόσεις του Άρη στο ματς με τον Προμηθέα

*Ο Άρης Midea έφτασε σε κάποιες αρνητικές επιδόσεις του για την τρέχουσα σεζόν και μία από αυτές ήταν βέβαια εκείνη των 51 πόντων στην επίθεση.

Πριν από το χθεσινό παιχνίδι, η μικρότερη επίδοση του ήταν εκείνη των 62 πόντους που σημείωσε στην 21η αγωνιστική στο Περιστέρι. Οι 51 πόντοι όμως αποτελούν και αρνητικό ρεκόρ εξαετίας για τους «κιτρινόμαυρους» αφού είναι οι λιγότεροι που είχαν από το αντίστοιχο παιχνίδι της σεζόν 2017-18 όταν σημείωσαν 40 στο «Δ.Τόφαλος».

*Οι δυσκολίες των φιλοξενούμενων στο επιθετικό κομμάτι αποτυπώθηκαν κυρίως στα τρίποντα και στα λάθη. Ισοφάρισαν τη μικρότερη, φετινή επίδοση τους με τα τέσσερα εύστοχα τρίποντα –τόσα είχαν και στο Περιστέρι- ενώ το 17,39% με το οποίο σούταραν (4/23) είναι η χειρότερη επίδοση τους στη φετινή Stoiximan Basket League. Η προηγούμενη ήταν το 20% με το οποίο σούταραν στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι (6/30).

*Αρνητικό ρεκόρ περιόδου συνιστούν για τον Άρη Midea και οι 10 ασίστ που καταγράφηκαν στη στατιστική του, αφού είχε από 11 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι bwin. Παράλληλα ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ του με τα 22 λάθη του, όσα είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι bwin.

*Ακόμη οι «κιτρινόμαυροι» είχαν για τρίτη φορά στη σεζόν 24 πόντους μέσα από τη ρακέτα, ισοφαρίζοντας δηλαδή το αρνητικό ρεκόρ τους ενώ η διαφορά των 35 πόντων με την οποία βρέθηκαν πίσω προς το τέλος του αγώνα, είναι η μεγαλύτερη των 24 αγώνων τους. Η προηγούμενη ήταν το -24 στο Περιστέρι.

*Στατιστικά αυτό ήταν το χειρότερο φετινό παιχνίδι του Άρη Midea που είχε 37 στο ranking, επίδοση κατά τρεις βαθμούς μικρότερη από εκείνη του αντίστοιχου αγώνα της κανονικής περιόδου (40).

To Top