Οι ατζέντηδες του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα δημιούργησαν τον σύλλογό τους

Έγινε γνωστό πως οι agents που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ίδρυσαν τον δικό τους σύλλογο με το όνομα Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Η προσωρινή διοικούσα επιλογή αποτελείται αλφαβητικά από τους Χρήστο Γάτση, Γιάννη Εμμανουηλίδη, Γιάννης Μπιτζίδη, Παύλο Τοπίδη και Πασχάλη Τουντούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με μεγάλη υπερηφάνεια και αισιοδοξία ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Διαμεσολαβητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, ένα ιστορικό βήμα για την ενίσχυση και ανάπτυξη του ρόλου των αθλητικών πρακτόρων στη χώρα μας.

Σήμερα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Με την υπογραφή του ιδρυτικού χάρτη από 26 επαγγελματίες του χώρου, ανοίγουμε το δρόμο για την ενοποίηση των φωνών μας και τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου που θα υποστηρίζει, θα εκπαιδεύσει και θα προωθεί τις αρχές της διαφάνειας στον τομέα μας.

Ο Σύλλογος στοχεύει στην ενίσχυση της επαγγελματικής εξέλιξης των μελών του, στην εξασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών στον ποδοσφαιρικό χώρο και στην εργασία για τη δημιουργία ενός εύρωστου επαγγελματικού πλαισίου που θα προστατεύει και θα υποστηρίζει τα μέλη του.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και πρόοδο του επαγγέλματός μας».

ελλάδα

To Top