Οι ατυχίες «χτύπησαν» την πόρτα του Άρη

Μπορεί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, μετρώντας μόνο νίκες στα τελευταία παιχνίδια – είτε αυτά είναι επίσημα, είτε φιλικά –, ωστόσο, η ατυχία χτύπησε την πόρτα των «κίτρινων».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook, «μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Άννας Κηπουρού που θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού έπαθε μερική ρήξη χιαστού στο γόνατο, οι τραυματισμοί χτυπάνε την πόρτα του Άρη συνεχώς.

Έτσι, λοιπόν, μετά την Κηπουρού και η Ευαγγελία Μαντατζή έπαθε μερική ρήξη χιαστού στο γόνατο και θα μείνει εκτός και αυτή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, τραυματίστηκε και η αρχηγός η Ρία Κολλήγα που θα μείνει εκτός και αυτή για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Συνεπώς, μόνο καλό δεν έκανε η διακοπή του πρωταθλήματος στον Άρη, γιατί θέλοντας να εκμεταλλευτεί την διακοπή ο νέος προπονητής της ομάδας και να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για τα επόμενα δυνατά παιχνίδια που περιμένουν τον σύλλογο, τον βρήκαν απανωτές ατυχίες, με σοβαρούς τραυματισμούς σημαντικών παικτριών.

Οι προβληματισμοί για τους ανθρώπους του Άρη είναι μεγάλοι…».

To Top