ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι βάσεις του Άρη μπαίνουν από σήμερα στην Καστοριά

Ο νέος μπασκετικός Άρης αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Καστοριά και εκεί θα βάλει τις βάσεις του για τη δημιουργία μιας ομάδας με συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και συμπεριφορά.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει από σήμερα έως τις 31 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα οι κίτρινοι θα δουλέψουν απερίσπαστοι από οτιδήποτε άλλο, το κυριότερο – όλοι μαζί, χωρίς καμία απουσία με στόχο να βάλουν τα θεμέλια για να φτιάξουν μια ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος να τη βλέπει και οι παίκτες να παίζουν.

Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, η συνέχεια, όμως ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική από το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της ομάδας.

Στη διάρκεια της παραμονής της στη Καστοριά οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού, ενώ η ομάδα θα δώσει έναν φιλικό αγώνα, με την Καστοριά, ομάδα της Α2 κατηγορίας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει μαζί τους εξής καλαθοσφαιριστές: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Aγγέλου, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Γκάρι ΜακΓκι, Λάκι Τζόουνς, Μάικαλ Κάιζερ, Ραμόν Χάρις, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

To Top