ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι Βέλγοι για την παρουσία του Άρη: “Ιστορικό κλαμπ που επέστρεψε δυναμικά”

Οι Βέλγοι αναφέρονται με αρκετά στοιχεία στην παρουσία του Άρη… Όπως είναι γνωστό, 0 Άρης στις 26 Ιουλίου θα πετάξει για την Ολλανδία και μια μέρα μετά, στις 27 Ιουλίου, αναμένεται να δώσει φιλικό στην Αμβέρσα. Αντίπαλος των κιτρινόμαυρων θα είναι η Μπιρσότ Ουίλρικ, ομάδα Β’ κατηγορίας του Βελγίου. 

Στο επίσημο σάιτ της ομάδας υπάρχει εκτενής αναφορά στους κιτρινόμαυρους. “Για τη δεύτερη  χρονιά του “Memorial Marc Steenackers” έχουμε έναν άλλο καλό αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης” αναφέρει για να συμπληρώσει: “Ο Άρης είναι ένα ιστορικό κλαμπ του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κατέρρευσε στην τρίτη κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων το 2014, αλλά ακριβώς όπως η KFCO Beerschot Wilrijk επέστρεψε δυναμικά αμέσως και βρίσκεται σε απότομη άνοδο. Οι κιτρινόμαυροι θα εμφανιστούν στην ελληνική πρώτη κατηγορία την επόμενη σεζόν”.

Τέλος οι Βέλγοι αναφέρουν ότι: “Ο Άρης, ο οποίος προετοιμάζει την εποχή στις Κάτω Χώρες, παίζει μια σειρά φιλικών αγώνων εναντίον ομάδων της Premier League, αλλά σταματά με χαρά στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Memorial Marc Steenackers. Η οικογένεια και οι φίλοι του Marc θα παρακολουθήσουν τον αγώνα και θα παραδώσουν το τρόπαιο στον νικητή”.

To Top