Οι βλαχομαγκιές πληρώνονται! Έναν μήνα στον Δώνη και 42.000 ευρώ πρόστιμο στον ΠΑΟΚ!

Οι βλαχομαγκιές πληρώνονται. Στην Ελλάδα σπανίως, αλλά τουλάχιστον τώρα κάτι έγινε! Η πειθαρχική επιτροπή της Σουπερλίγκας επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδους στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα στον Γιώργο Δώνη, συν 12.500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόστιμο 42.000 ευρώ για το “sex και βία”.

Όπως ανακοινώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή “για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Γ. Δώνη, καθώς επίσης διότι: «Στο 44΄, 45΄και 45΄+ λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική οθόνη προβολής μηνυμάτων (MATRIX) η φράση: «SEX και ΒΙΑ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Δώνη πειθαρχική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Για τον Δώνη η τιμωρία σημαίνει ότι θα μείνει εκτός πάγκου για τους τέσσερις επόμενους αγώνες με ΟΦΗ – ΑΕΚ- Κέρκυρα και Πανιώνιο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή προφανώς και δεν πείστηκε από το πολύ όμορφο παραμύθι που άκουσε να λέει ο Έλληνας τεχνικός στην απολογία του

 

 

To Top