ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι βοήθειες που περίμενε, αλλά δεν πήρε ο Φέτφα…

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν εξαιρετικός χθες στην Τρίπολη, όμως δεν είχε αυτή τη φορά άξιους συμπαραστάτες, γι αυτό και ο Άρης έμεινε μακριά από τη νίκη…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αδιαμφισβήτητα, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ορεξάτος από την αρχή, δραστήριος, με καλές επιλογές, αλλά δίχως βοήθειες.

Ο διεθνής εξτρέμ του Άρη κέρδισε με δική του ατομική ενέργεια το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ του Φραν Βέλεθ. Μάλιστα, ήταν αυτός που ανέλαβε και να το χτυπήσει, σημαδεύοντας τον Ροζ στο πρώτο δοκάρι που “τσίμπησε” την μπάλα, με αυτή να φτάνει στον Ισπανό που την έστειλε στα δίχτυα.

Με κούρσες του και αρκετές ατομικές ενέργειες προσπάθησε να δημιουργήσει κι άλλα ρήγματα στην άμυνα του Αστέρα, όμως δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι υπόλοιποι της επίθεσης.

Λάρσον και Ντιγκινί δεν μπόρεσαν να τον υποστηρίξουν, με αρκετά λάθη στις ενέργειές τους, ενώ ο Γκάμα παρότι προσπάθησε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Αστέρα Τρίπολης, με την ανοχή του ρέφερι Τσαμούρη, δεν του επέτρεψαν να είναι πιο απειλητικός.

To Top