Οι Βούλγαροι γράφουν για ενδιαφέρον του Ντιουκ για Βεζένκοφ!

Οι Βούλγαροι ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και τις επιδόσεις του με τον Άρη, παρακολουθούν στενά την πορεία του και σε σημερινό θέμα επισημαίνουν πως ένα από τα πανεπιστήμια που έχει ενδιαφερθεί για τον φόργουορντ του Άρη είναι το Ντιουκ του Μάικ Σιζέφσκι.

Το “bball.bg” τονίζει ότι “το μέλλον του Βεζένκοφ είναι από τα πιο δημοφιλή θέματα στους κύκλους του μπάσκετ, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και πέραν του Ατλαντικού, γιατί προσελκύει το ενδιαφέρον πανεπιστημίων όπως του Ντιουκ, στο οποίο ηγείται ο Μάικ Σιζέφσκι, προπονητής της Εθνικής των ΗΠΑ και χρυσός Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο και το Λονδίνο”.

Επισημαίνεται επίσης πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη, ενώ τονίζεται πως “είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί κανείς στον Άρη ότι δεν θα υπογράψει στην ομάδα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το σχολειο”.

Ο ίδιος ο Βεζένκοφ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει μέσα από την ψυχή του να μείνει στον Άρη στην κοινή συνέντευξή του στο PRESSARIS με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Τα υπόλοιπα απασχολούν την διοίκηση και την πλευρά του παίκτη…

 

To Top