ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι Βούλγαροι θέλουν Άρη και ΠΑΟΚ σε Βαλκανική λίγκα! Τι λέει ο Γκλούτσκοφ

Οι Βούλγαροι θέλουν Άρη και ΠΑΟΚ σε Βαλκανική λίγκα στο μπάσκετ!

Μάλιστα, οι άνθρωποι της υπό σύσταση λίγκας ήρθαν σε επαφή με τον Άρη, με μία πρόσκληση για την συμμετοχή στην διοργάνωση.  Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο Άρης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, όμως, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γκέοργκι Γκλούτσκοφ, το πιθανότερο σενάριο είναι το ντεμπούτο της διοργάνωσης να μετατεθεί για την επόμενη σεζόν.

Στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε πως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει και είναι θετικοί σε μια νέα Βαλκανική λίγκα στο μπάσκετ με συμμετοχή ομάδων από την Βουλγαρία, ενώ αναμένεται η απάντηση από τις ομάδες των Σκοπίων.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προέδρου της βουλγάρικης ομοσπονδίας, Γκέοργκι Γκλούτσκοφ:

“Ήμασταν οι εμπνευστές. Κάναμε το σωστό. Ήρθαμε σε επαφή με ομάδες από τη Θεσσαλονίκη. Έχω την άποψή τους ότι συμφωνούν. Δεν έχω νέα από τα Σκόπια σχετικά με αυτό το πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι θα ανταποκριθούν σύντομα”, δήλωσε ο Γκλούσκοφ σε συνέντευξη Τύπου στο Press Club. Βουλγαρία “και πρόσθεσε:

“Για να είμαι ειλικρινής, το βλέπω από την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν έχουμε καθυστερήσει και αν πρέπει να είμαι αισιόδοξος, θα πω ότι το παλεύουμε. Ωστόσο, το επόμενο έτος είναι το πιο ρεαλιστικό. Από όσο γνωρίζω, στα Σκόπια έχουν εκφράσει παρόμοιες απόψεις”.

To Top