ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… βόμβες του Ροζ και η ανάρτηση για το νέο Χαριλάου (photos)

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Λίντσεϊ Ροζ και του Άρη για συνεργασία και τη νέα σεζόν, όμως η ομάδα του, η Λοριάν, δε δείχνει προς το παρόν διατεθειμένη να συμφωνήσει άμεσα στη μεταγραφή.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Τις τελευταίες μέρες, ο Γάλλος είναι στην πατρίδα του προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθέρας του από την Λοριάν ή στην χειρότερη να την πείσει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της για να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Άρη.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει και με πολλούς τρόπους την έντονη επιθυμία του για να συνεχίσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τη νέα σεζόν.

Χθες, έκανε ακόμα δύο αναρτήσεις στο Instagram του με σαφή αναφορά στον Άρη σε μία εξ αυτών, αφού αναδημοσίευσε τη μακέτα από το νέο «Χαριλάου» που θέλει να αναδημιουργήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Η άλλη ανάρτηση ήταν… αινιγματική, καθώς περιελάμβανε πέντε εικονίδια βομβών, κάτι που μπορεί να συνδέεται με την οριστική επιστροφή του ή μη στον Άρη. Το θέμα του Ροζ πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα τέλη του μήνα, όταν και θα έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία της Λοριάν, η οποία δεν τον υπολογίζει.

To Top