ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι Γάλλοι για τον Νταμπό: “Πλήρωσε τα λάθη του ως παίκτης, καλλιτέχνης με κοινωνική δράση” (video)

Ο Μπραιάν Νταμπό αγωνίστηκε για μια τετραετία (2012-2016) στην πρώτη ομάδα της Μονπελιέ και η ιστοσελίδα www.allezpaillade.com τον θυμήθηκε, κατατάσσοντάς τον στην 47η θέση των 74 συνολικά παικτών, που ξεχώρισε το γαλλικό ΜΜΕ από τον Φεβρουάριο του 2007, που βγήκε στον… αέρα. Οι Γάλλοι κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και στις καλλιτεχνικές ικανότητες του μέσου από τη Μπουρκίνα Φάσο.

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο Νταμπό, με βάση τα προσόντα του και τις δυνατότητές του, θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλύτερη καριέρα, αλλά πλήρωσε τα λάθη του. 

Εκτός γηπέδων, ο παίκτης του Άρη φρόντιζε να δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο, δημιουργώντας ένα ίδρυμα, το οποίο έδινε τη δυνατότητα σε νέους από άπορες οικογένειες, να πάρουν υποτροφίες για πανεπιστημιακές σπουδές. 

Ο Νταμπό, όμως, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα ξεχώριζε για το πάθος του για την μουσική. Δεν του άρεσε μόνο να ακούει, αλλά είχε το ταλέντο να αναπαράγει διάφορα κομμάτια, παίζοντας κιθάρα, μπάσο ή και πιάνο. Αρκετές φορές μάλιστα, ο 30χρονος παίκτης αναρτά στα social media στιγμές που παίζει κιθάρα ή κάποιο άλλο όργανο.

To Top