ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν τη συμφωνία Άρη – Ρεν για τον Γκιτάν!

Παίκτη του Άρη θεωρούν τον Ραφίκ Γκιτάν και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας πως ο πρόεδρος της Ρεν, Νικολά Χολβέκ έχει έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου στους κίτρινους.

Το foot-sur7.fr ανέφερε πως ο Γκιτάν είναι πολύ κοντά στον ερχομό του στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Άρη. “Από τη στιγμή που δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στη Ρεν, ο 22χρονος δόθηκε δανεικός στη Μαρίτιμο, έχει συμβόλαιο ως τον επόμενο Ιούνιο, αλλά ήρθε σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα για ελεύθερη μεταγραφή. Αυτά είναι καλά νέα για τον πρόεδρο Νικολά Χολβέκ, που θέλει να απελευθερωθεί από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται στη Ρεν”, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πρόσθετουν οι Γάλλοι πως “με μόλις τέσσερα παιχνίδια στη Ρεν τα τελευταία τρία χρόνια, ο Γάλλος μέσος δεν είδε λαμπρό μέλλον στη Γαλλία και θέλησε να πειραματιστεί στο εξωτερικό. Ο Γκιτάν έπαιξε πέρσι στη Μαρίτιμο σε 30 αγώνες και πλέον αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βρετάνη και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στον Άρη. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις και η μεταγραφή του θα είναι ένα δεύτερο “μπαμ” για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά”.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν τη συμφωνία Άρη-Νταλό

Και οι Γάλλοι δίνουν τελειωμένη τη μεταγραφή του Μπορίς Νταλό στον Άρη, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη χώρα του 24χρονου αθλητή.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως αναφέρει το “bebasket.fr”, ο Μπορίς Νταλό θα είναι από εδώ και στο εξής παίκτης των “κιτρινόμαυρων”. Άλλωστε έχει συμφωνήσει με τον Άρη και το θέμα είναι καθαρά τυπικό πλέον. Μένει μόνο να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ΚΑΕ.

Όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο Μπορίς Νταλό μετά από μία εξαιρετική σεζόν σε ατομικό επίπεδο με τον Πανιώνιο, ετοιμάζεται για το άλμα, που είναι η συμφωνία του, χρονικής διάρκειας δύο ετών, με τον Άρη.

 

To Top