Οι Γερμανοί θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση Νταρίντα στον Άρη, ο Τσέχος διατηρεί ρυθμό και περιμένει

Νέο δημοσίευμα στη Γερμανία αναφέρει ότι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. 

Η ιστοσελίδα fussballtransfers, σε ρεπορτάζ με όλα τα μεταγραφικά νέα των ομάδων της Bundesliga, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη Χέρτα Βερολίνου και τον Τσέχο παίκτη:

«Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα αποχωρήσει τον χειμώνα από την Χέρτα. Ο 32χρονος είναι μια ανάσα από το να μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Τσέχος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ελληνική ομάδα. Το κόστος δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς το συμβόλαιο του μέσου λήγει στο τέλος της σεζόν».

Ο Νταρίντα πάντως, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της λύσης της συνεργασίας του με τη γερμανική ομάδα, παραμένει στο ρόστερ της και χθες αγωνίστηκε σε ένα ακόμη φιλικό κόντρα στη Λούντβιχφέλντερ, την οποία η Χέρτα νίκησε με 5-0. Ο 32χρονος μέσος πέρασε ως αλλαγή στο 46’ κι έπαιξε μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι αποκτάει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς είναι το τρίτο φιλικό, στο οποίο παίρνει χρόνο συμμετοχής κι όταν θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Άρη θα είναι έτοιμος να ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

To Top