Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Από σήμερα μπαίνουμε ξανά σε φουλ ρυθμούς, με όλα τα πρωταθλήματα να επιστρέφουν στο κουπόνι. Τελευταία προσθήκη αυτή της Bundesliga, που γυρίζει σε δράση μετά από ένα μήνα περίπου. Παρέα θα μας κρατήσει ξανά το στοίχημα και όπως πάντα οι στήλες μας ανανεώθηκαν με τις σημερινές επιλογές. Πάμε να τις δούμε.

Η αρχή γίνεται με τα ‘’Μονά’’, όπου η πρώτη μας επιλογή έρχεται από το Κυπριακό πρωτάθλημα και είναι ο άσος του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επιστρέψει με νίκη και στην έδρα του, ώστε να διατηρήσει ή ακόμα και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Ο άσος στο 1.99. Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει όπως προείπαμε και μαζί επιστρέφουν και οι στοιχηματικές επιλογές. Για σήμερα, στηρίζουμε τη δυνατή έδρα της Μάιντζ, που θα υποδεχθεί τη Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής, ενώ πείθουν ότι μπορούν να κρατηθούν ψηλά στη βαθμολογία. Βρίσκουμε στοιχηματική αξία στο 2.18 του άσου.

Πάμε και στις ‘’Μπόμπες’’ τώρα, όπου για σήμερα κρατήσαμε 5 επιλογές. Από νωρίς κρατάμε το Χ2 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της Λεβερκούζεν, που πληρώνει στην πολύ καλή απόδοση του 2.34. Από την Κόνφερενς της Αγγλίας, κρατάμε το Χ2 της Μπάροου, που αν επαληθευτεί, θα μας πληρώσει στην εξαιρετική απόδοση του 2.70. Πολύ καλές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Λας Πάλμας, έχει και η Σανταντέρ από τη Segunda Division. Το Χ2 πληρώνει στο 2.30! Η Γιούβε δεν πατάει καλά στα πόδια της τελευταία και επιτρέπει στους αντιπάλους της να ελπίζουν. Ανεβασμένη η Ουντινέζε και μπορεί να πάρει έστω την ισοπαλία και να φέρει το Χ2 της διπλής ευκαιρίας, που μας πληρώνει στο εξαιρετικό 3.40. Κλείνοντας, κρατήσαμε το Over 2,5 από τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο στην Κρήτη, με τις δύο ομάδες να σκέφτονται μόνο τη νίκη. Ανοιχτό ρυθμό αναμένουμε και πιθανό να επαληθευτούν τα πολλά γκολ. Στο 2.76 το Over!

Στο Τενις, η δράση συνεχίζεται στο Αυστραλιανό Όπεν και ο Tipster μας θα προσθέσει τις επιλογές του για το αυριανό πρόγραμμα μέχρι το απόγευμα. Οπότε μείνετε συντονισμένοι… Φτωχό το πρόγραμμα στο Μπάσκετ και εμείς κρατήσαμε δύο επιλογές που προκύπτουν από τους αγώνες της Α1 και έχουν να κάνουν με τους άσους για Πανιώνιο και Πανελευσινιακό. Τέλος, μέχρι το απόγευμα θα προστεθούν και οι επιλογές από το μαγικό κόσμο του NBA.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Καλό σας μεσημέρι και Καλή Επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!

To Top