Οι γιατροί διαψεύδουν τον… θάνατο του Σουμάχερ!

Πανικός προκλήθηκε από ένα ποστάρισμα στο twitter που ανέφερε πως ο Μίχαελ Σουμάχερ πέθανε! Η κακόγουστη… φάρσα, όπως αποδείχθηκε, διαδόθηκε γρήγορα και ανάγκασε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου βρίσκεται ο Γερμανός πιλότος, να προβεί σε διάψευση.

«Το νοσοκομείο διαψεύδει πως ο Μίχαελ Σουμάχερ πέθανε», δήλωσε εκπρόσωπός του, ενώ η «Daily Star» γράφει πως συνεχίζεται η διαδικασία να «ξυπνήσουν» τον 45άχρονο επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 από το κώμα, στο οποίο βρίσκεται από τα τέλη Δεκεμβρίου μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Στο μεταξύ, ο 32άχρονος Ντέιβ Γέλετ, που είχε παρόμοια εγκεφαλική βλάβη με τον Σούμι, όταν στα 16 του ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα την πρωτοχρονιά του 1982, δήλωσε πως το ξεπέρασε και είναι μια χαρά. Έμεινε σε κώμα για τρεις μήνες (δύο παραπάνω από τον Γερμανό) και τώρα, παρότι είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, χαίρει άκρας υγείας.

 «Η ζωή είναι ό,τι εσύ την κάνεις να είναι. Αν το βάλεις κάτω και μιζεριάσεις, τότε έτσι θα είσαι μια ζωή. Αν όμως ξυπνήσεις και σκεφτείς τις χαρές της ζωής, θα μπορείς να πετύχεις πράγματα. Εγώ έχασα πολλά, όπως το να μπορώ να περπατάω, αλλά επίσης κέρδισα πολλά», δήλωσε στο σάιτ «WalesOnline».
πηγή: sentragoal.gr
To Top