ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι γρίφοι της επίθεσης του Άρη

Στον Άρη πλέον όλα περιστρέφονται γύρω από το αυριανό (12/02, 20.00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους κιτρινόμαυρους να επιθυμούν μία νίκη που θα φέρει ψυχολογική αλλά και βαθμολογικά ανάταση.
Η προετοιμασία της ομάδας για το ματς της Κυριακής κορυφώθηκε χθες, με τον Τόλη Τερζή να προχωρά στις τελικές δοκιμές του για την ενδεκάδα. Οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα στο κομμάτι της επίθεσης. Εκεί όπου πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές, με τον Έλληνα τεχνικό να καλείται να κάνει τις καλύτερες.

Καμαρά, Γκρέι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμάτσο και Ματέο, φαίνεται πως διεκδικούν τις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής, με τον πρώτο να είναι το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης. Στις πτέρυγες προβάδισμα έχουν οι Πάλμα και Ιτούρμπε. Βέβαια υπάρχει και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σιγά-σιγά θα πάρει ρόλο στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, στα χαφ είναι δεδομένη η επιστροφή του Ετέμπο, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στην άμυνα μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Πίρσμαν και Μαζικού για το αριστερό άκρο.

To Top