Οι γυναίκες ρίχνονται στη μάχη της Α1!

Αύριο το απόγευμα (16.00) η γυναικεία ομάδα του Άρη ρίχνεται και πάλι στην μάχη του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα της ΦΕΑ στην Αθήνα. Η ομάδα του Κώστα Κωτούλη έπειτα από δύο μήνες σκληρής προετοιμασίας θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με την περσινή χρονιά, όταν και τερμάτισε τέταρτη, παρά το γεγονός ότι έχασε σημαντικές παίκτριες.

Ο Έλληνας τεχνικός δημιούργησε ένα νεανικό σύνολο το οποίο όπως δηλώνει και στο PRESSARIS.gr θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε μερικές ώρες να παραμείνει σε ανοδική τροχιά. «Η ΦΕΑ παρουσιάζεται ενισχυμένη. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι με στόχο φυσικά να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι. Πέρσι κάναμε πολύ καλή πορεία και στόχος μας είναι να παραμείνουμε σε ανοδική τροχιά. Τερματίσαμε στην δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας και στα πλέι οφ που παίξαμε χωρίς τις ξένες τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Φέτος η ομάδα δεν απέκτησε κάποια ξένη παίκτρια, βασίζεται στην ομοιογένεια και στόχος μας είναι να κατεβαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε” ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Κωτούλη.
Αναφορικά με τον αγωνιστικό στόχο του φετινού Άρη ξεκαθάρισε πως “δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρος καθώς από μέρα σε μέρα ομάδες αποδυναμώνονται, ενισχύονται και δεν ξέρουμε τι γίνεται. Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει πάρει καμία ξένη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και φυσικά να υπάρχει υγεία σε όλα τα κομμάτια”.
Για την στελέχωση του ρόστερ τόνισε πως “οι Ελληνίδες που έχουμε δείχνουν πάρα πολύ μεγάλη διάθεση. Η Ναυσικά (Σταυρίδου), η Εύα (Κατωπόδη) και η Φαίδρα (Σκιαδοπούλου) έχουν… ταιριάξει με τις παλιές παίκτριες σε αυτόν τον ενάμιση μήνα έχουν δεθεί πολύ. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο όσον αφορά την συνεργασία ανάμεσα στα κορίτσια”.
Ο Κωτούλης αναφέρθηκε και στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας πως “θα είναι πιο χαμηλό από πέρσι. Το επίπεδο των ξένων παικτριών είναι κατώτερο σε σχέση με πέρσι. Ο Αθηναϊκός θα είναι το φαβορί. Η ομάδα της ΦΕΑ, του Πανιωνίου και των Εξαρχείων είναι δυνατές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Πλην του Αθηναϊκού όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν από την ίδια γραμμή εκκίνησης. Οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολες (ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά την ΦΕΑ, τον Αθηναϊκό, τον Αστέρα Εξαρχείων και τον Πανιώνιο) όμως εμείς όσο περνάει ο καιρός θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε καλύτερα στην ομάδα μας τη Ναυσικά Σταυρίδου η οποία μέχρι στιγμής λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με τα υπόλοιπα κορίτσια”.
Καταλήγοντας ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού σχολιάζοντας πως “με βάση το μπάτζετ που είχαμε κάναμε πολύ καλές κινήσεις. Πήραμε αξιόλογες αθλήτριες ενώ ήμασταν τυχεροί γιατί σε όλη την προετοιμασία δεν είχαμε τραυματισμούς που αυτό είναι το κυριότερο και κάτι που οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στον γυμναστή της ομάδας Βασίλη Παπαδόπουλο”.

To Top