Οι γυναίκες του Άρη «βλέπουν» νίκη στο ντέρμπι!

Το προσεχές ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ανδρική υπόθεση, αλλά τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη δείχνουν να μοιράζονται την ίδια αγωνία με τους ομολόγους τους. Η Ρία Κολληγά, η Ευαγγελία Μαντατζή και η Κωνσταντίνα Τσαγκαλίδου κατέθεσαν στο PRESSARIS τις δικές τους εκτιμήσεις για το ντέρμπι και έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή στις 20:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να πανηγυρίσουν τη νίκη που πιστεύουν ότι θα έρθει…

 «Δε με ενδιαφέρει αν θα κερδίσουμε με ένα ή δύο ή τρία γκολ διαφορά. Αυτό που θέλω είναι να κερδίσουμε!», δήλωσε αφοπλιστικά η αρχηγός της ομάδας, Ρία Κολληγά και συμπλήρωσε: «Όταν κάνουμε λόγο για ντέρμπι, δεν υπάρχουν φαβορί. Σε αυτά τα παιχνίδια αναδεικνύεται νικητής αυτός που το θέλει περισσότερο. Πιστεύω ότι ο Άρης θα το διεκδικήσει μέχρι τέλους, για το γόητρό του αλλά και για τον κόσμο του, που δεν έχει γευτεί φέτος μέχρι στιγμής τη χαρά της νίκης».
 
Η ίδια αγωνίζεται στην άμυνα και γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η αμυντική λειτουργία σε τέτοια παιχνίδια: «Η άμυνα παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε αγώνα, πολύ περισσότερο σε ένα ντέρμπι. Ο Σανκαρέ έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά στοιχεία και μαζί με τον Ντίκο μπορούν να αποτελέσουν ένα δυνατό δίδυμο όχι μόνο στο ντέρμπι αλλά και στη συνέχεια».
 
Η τρίτη αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Ευαγγελία Μαντατζή, στάθηκε στην ώθηση που θα δώσει η εξέδρα στους παίκτες του Σάκη Τσιώλη: «Η ομάδα έχει αποδείξει ότι διαθέτει δύναμη, αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο το να βρεθούν όλοι οι παίκτες σε καλή ημέρα. Ο Άρης, ειδικά πέρυσι, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Η ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, κάτι που πιστεύω πως θα τη βοηθήσει να φτάσει στη νίκη».
  

Όσο για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο κυριακάτικο παιχνίδι, η χαφ του Άρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ουμπίντες είναι ο αγαπημένος μου και νομίζω ότι έχει να δώσει πολλά στον αγώνα. Είναι μικροκαμωμένος, όπως εγώ, και παράλληλα μπαλαδόρος αλλά και τεχνίτης»!

 

Αισιόδοξη εμφανίστηκε στις δηλώσεις της και η αμυντικός Κωνσταντίνα Τσαγκαλίδου, η οποία, μάλιστα, τόλμησε να προβλέψει το τελικό σκορ: «Αν και πρόκειται για δύσκολο αγώνα, περιμένω να λήξει 1-0. Γενικότερα, πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ωραίες φάσεις και θέαμα, αλλά όλα αυτά μένει να συνδυαστούν και με το κατάλληλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας».

 

Το σημαντικό ρόλο που πρόκειται να παίξει στην αναμέτρηση της Κυριακής η αμυντική γραμμή του Άρη, επεσήμανε και η ίδια, λέγοντας: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η άμυνα είναι αυτή που θα ‘κλέψει την παράσταση’. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία επιθετική ομάδα και ο ανασταλτικός τομέας του Άρη πρέπει να λειτουργήσει σωστά».

 

 

To Top