Οι γυναίκες του Άρη συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία!

Το μοναδικό ομαδικό άθλημα της οικογένειας του Άρη, που κέρδισε αυτό το «μαύρο» σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τον σύλλογο, στο πρωτάθλημα ήταν το γυναικείο βόλεϊ!

Τα κορίτσια του Φρέντι Μπρουκς έφυγαν με τους δύο βαθμούς της νίκης από το Ωραιοκάστρο, νικώντας με 2-3 τον ΔΑΣΩ και πήραν ένα υπερπολύτιμο διπλό απέναντι σε μία καλή ομάδα.

Άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό, που μετά από αρκετά χρόνια, το γυναικείο βόλεϊ των «κίτρινων» διαγράφει πρωταγωνιστική πορεία, έχοντας μοναδικό στόχο να συνδυάσει την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Εξάλλου, στο ‘τιμόνι’ του έχει έναν άνθρωπο, απόλυτο γνώστη του αθλήματος, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο, πέραν του αγωνιστικού, και στο ψυχολογικό κομμάτι, μετά την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή. Και στο ρόστερ, υπάρχουν αξιόλογες έμπειρες παίκτριες, οι οποίες σε συνδυασμό με τις ταλαντούχες και πιο νεαρές, που έρχονται από πίσω, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στα αγωνιστικά, όσον αφορά το αυριανό ματς κυπέλλου στην πόλη της Ηπείρου, είναι ένα παιχνίδι που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού ο Ηρακλής Ιωαννίνων είναι μία έμπειρη ομάδα. Ωστόσο, ο Άρης στην τρίτη του φετινή επίσκεψη στα Γιάννενα (έχουν προηγηθεί άλλες δύο για το πρωτάθλημα), θέλει να κάνει το ‘3 στα 3’ και να τσεκάρει αυτός το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

To Top