Οι δέκα διαιτητές που εμπιστεύεται ο Κλάτενμπεργκ, πρώτος όλων ο Σιδηρόπουλος

Πολύ λόγος έχει ξεκινήσει και γίνεται για τη μείωση των διαιτητών από 28 σε 21 στον νέο πίνακα της Super League 1, με τον Μαρκ Κλάτενμπερκ πάντως να εμπιστεύεται δέκα από αυτούς. Πρώτος στη λίστα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν “σφύριξε” σε 18 αγώνες συν το μπαράζ μεταξύ Ξάνθης – Παναιτωλικού.

Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν οι ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι ή, τέλος πάντων, όπου κρίνονται αναγκαίοι.

Εξυπακούεται ότι με 21 διαιτητές μπορούν να ορίζονται κάθε αγωνιστική όλοι είτε ως πρώτοι, είτε ως τέταρτοι, είτε ως VAR, διότι οι αγώνες κάθε αγωνιστικής ημέρας είναι επτά.

Οι διαιτητές που εμπιστεύθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει ο Κλάτενμπεργκ βάσει των περσινών αγώνων είναι οι εξής:

Σιδηρόπουλος (18 αγώνες SL1 + μπαράζ Ξάνθη – Παναιτωλικός)
Καραντώνης (17 αγώνες)
Ευαγγέλου (17 αγώνες)
Παπαδόπουλος (16 αγώνες)
Φωτιάς (15 αγώνες)
Κουτσιαύτης (14 αγώνες)
Διαμαντόπουλος (14 αγώνες)
Γκορτσίλας (12 αγώνες)
Παπαπέτρου (12 αγώνες φέτος – Θα είχε περισσότερους, αλλά λόγω της τιμωρίας του για τον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός έμεινε στους 12)
Τζήλος (11 αγώνες)

Ο μοναδικός ρέφερι από τους διεθνείς που δεν είχε διψήφιο αριθμό αγώνων, ήταν ο Σκουλάς (7 ορισμοί).

Τη λίστα συμπληρώνουν ο Τζοβάρας που είχε επίσης επτά ορισμούς (όσους και οι Ζαχαριάδης και Βάτσιος οι οποίοι υποβιβάστηκαν) και παρέμεινε στον πίνακα παρότι είχε προκαλέσει τη δύμοσια δυσφορία της ΚΕΔ για απόφασή του στον αγώνα Παναιτωλικός – Απόλλων και οι Τσακαλίδης, Γρατσάνης, Αγγελάκης, Ζαμπαλάς, Περράκης, Τσέτσιλας και Γκάμαρης, οι οποίοι λόγω μη πιστοποίησης στο VAR δεν χρησιμοποιήθηκαν στην περσινή Super League 1.

To Top