Οι δέκα “σίγουροι” του Κέρκεζ κόντρα στον Άρη

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχει πολλά διλήμματα σε ό,τι αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει σε μία εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. Ο Βόσνιος τεχνικός έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που θα χρησιμοποιήσει στον πρώτο αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του goal.philenews.com: “Οι Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Ζούνιορ, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Γκαστανιάγα, Ζντραφκόσκι, Αντάμοβιτς και Χουράδο, είναι οι δέκα σίγουροι της πρώτης ενδεκάδας για τη νέα σεζόν, ενώ ο ενδέκατος θα είναι ένας από τους Γκαζαριάν και Αγκάνοβιτς.

Απέναντι στην ισραηλινή Σκέτσια στο αυριανό τελευταίο φιλικό στη Βουλγαρία, η τεχνική ηγεσία αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή της. Μετά το τελευταίο φιλικό, η αποστολή της ΑΕΛ θα προπονηθεί για άλλες δύο ημέρες στη Σόφια και μετά θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει δύο προπονήσεις.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει μελετήσει τον Άρη, ξέρει ποιες είναι οι δυνατότητές του και πού πρέπει να κτυπήσει για να ελπίζει πως θα έχει ελπίδες πρόκρισης η ομάδα του στον επαναληπτικό. Τις τελευταίες ημέρες αναλώνει αρκετό χρόνο στην τακτική, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές του πως στην περίοδο αυτή, σε ματς όπως αυτό της ερχόμενης Πέμπτης, μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσει η συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία.

Ο Κέρκεζ και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν ακόμη πως θα συναντήσουν καυτή ατμόσφαιρα, καθώς θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη μετά τη σεζόν 2010-2011. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκε η ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είχε κάνει τότε σπουδαία πορεία με 12 παιχνίδια και έφτασε ώς τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας μάλιστα την -τότε- κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης. Το τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι ήταν στις 15 Φεβρουαρίου του 2011 με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οκτώ χρόνια περίμεναν να δουν την ομάδα τους στην Ευρώπη οι φίλοι του Άρη λοιπόν, με την κλήρωση να φέρνει στον δρόμο του την ΑΕΛ. Γι’ αυτό και η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική”.

To Top