ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι Δανοί έπαθαν πλάκα με τον κόσμο του Άρη!

Οι Δανοί έπαθαν πλάκα με τον κόσμο του Άρη. Τόσο απλά. Οι Μπάκεν Μπέαρς μέσα από τα social media ανέδειξαν την εξαιρετική παρουσία των φιλάθλων που βρέθηκαν στην Ceres Arena, ενώ και ο τοπικός Τύπος ασχολήθηκε μαζί τους για να αναδείξει την αντίθεση με τους Δανούς φιλάθλους.

Η εφημερίδα Aarhus Stiftidende αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της πως “αρκετές ώρες πριν το παιχνίδι ήταν στις κερκίδες άνδρες γυμνοί από τη μέση και πάνω και άλλοι ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας, το κίτρινο και το μαύρο… Σου έδιναν την αίσθηση ότι ήρθαν από κάπου αλλού και όχι από το Όρχους, όπου οι φίλαθλοι χειροκροτούν όταν σκοράρει η ομάδα τους, αλλιώς τρώνε ποπ κορν και πίνουν Coca Cola.

Στην Ελλάδα όμως είναι πάθος να παρακολουθείς σπορ, ειδικά μέσα σε γήπεδο. Στην Θεσσαλονίκη χιλιάδες οπαδοί του Άρη ανάβουν κεράκια, δημιουργούν ατμόσφαρα που δεν έχουν ούτε τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Δανίας” και καταλήγει: “Την Τρίτη 75 φωνακλάδες φίλαθλοι του Άρη υποστήριξαν την ομάδα τους στον αγώνα με τους Μπέαρς και πήραν αυτό που ήθελαν, τη νίκη”.

To Top