ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δεδομένες δυσκολίες για τα επόμενα βήματα και η χρήση της τεχνολογίας

Το πλάνο για τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει καταρτιστεί από τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων”, όμως αστάθμητοι παράγοντες δυσκολεύουν αρκετά τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Φυσικά, στην κορυφή της λίστας είναι το μεταγραφικό ban της FIFA για το οποίο ακόμα δεν έχει υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα με τους ανθρώπους του Άρη όπως και της ΕΠΟ να περιμένουν την τελική απόφαση της Συνομοσπονδίας.

Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο για τους “κιτρινόμαυρους” να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτήσει προβάδισμα για να ενισχύουν τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ειδικά με όσους έχουν έχουν περάσει με επιτυχία το πρώτο “τεστ”, που δεν είναι άλλο από την έγκριση του τεχνικού τιμ.

Παράλληλα, δεν δίνεται πλέον η δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά ποδοσφαιριστές και να ξεκινήσουν τις συζητήσεις μαζί τους, από την στιγμή που η πανδημία του κορωνοϊού έχει σε κατ΄οίκον περιορισμό σχεδόν όλη την Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούνται πλέον μέσω των τεχνολογικών μέσων που παρέχονται σε προπονητές και σκάουτερς. Από ειδικές πλατφόρμες για τους ποδοσφαιριστές οι ιθύνοντες του Άρη προσπαθούν να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή γνώμη.

Όσο για τις πρώτες συζητήσεις, όλες γίνονται μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου, προκειμένου να υπάρχει μία προεργασία για το καλοκαίρι…

To Top