ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δεδομένες δυσκολίες με Μινγκέθα και οι κινήσεις του Άρη για στόπερ με μια ξεχωριστή περίπτωση

Ο Άρης ναι μεν δεν άφησε ποτέ τον δίαυλο επικοινωνίας με την Μπαρτσελόνα για τον Όσκαρ Μινγκέθα, ο οποίος είναι μια επιλογή ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολη.

Με βάση τις πληροφορίες από την Ισπανία, ο Όσκαρ Μιγκέθα φαίνεται ότι απομακρύνεται από το κάδρο, λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας που έχει η περίπτωσή του, σε ότι αφορά την επιθυμία του ίδιου, μια και δεν είναι διατεθειμένος στην παρούσα φάση να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα είναι ξεκάθαρο ότι ο Μινγκέθα δεν είναι η μοναδική επιλογή του Άρη. Ήδη υπάρχουν στο “τραπέζι” οι εναλλακτικές επιλογές με τους κιτρινόμαυρους να κινούνται στον τομέα αυτό, θέλοντας να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την άμυνα, εκτός από την παρουσία του δίδυμου Φαμπιάνο, Μπράμπετς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη μεταγραφική λίστα έχει ξεχωρίσει άλλη μια εξαιρετική περίπτωση σέντερ μπακ με πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη και με ομάδες μάλιστα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ώρα να προκύψει ακόμα και συμφωνία.

To Top