Οι δηλώσεις του Γιαννιώτα και το αυτονόητο: Ιδού η… Ρόδος (ανανέωση με τον Άρη)!

Επειδή πολλά λέγονται και αναπαράγονται σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων που μπορεί να δημιουργείται για διάφορους λόγους σε ότι αφορά τον Γιάννη Γιαννιώτα και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, τα πράγματα είναι εξόχως… απλά, στο τι είπε, αν είπε, τι θέλει να κάνει.

Παρακάτω υπενθυμίζουμε τα όσα δήλωσε στα «Αθλητικά Νέα των συντακτών». Αυτά προφανώς δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μια και τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε μια φιλολογία σχετικά με τη στάση που τηρεί και τα όσα λέει ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Και να για να μην κουράζεται κι ο κόσμος: Ο Άρης ήθελε και θέλει την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή επιθετικό. Ιδού η Ρόδος, λοιπόν…

Το απόσπασμα των δηλώσεων:

Υπάρχει μια χαμηλή ρήτρα στο συμβόλαιο σου. Είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις να κερδίσει περισσότερα χρήματα από εσένα ο Αρης;

«Θέλω να μιλήσω ανοιχτά πλέον, γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Εγινα επαγγελματίας επί διοίκησης Αθανασιάδη και με κοστολόγησαν αυτά τα χρήματα. Μάλλον δεν πίστευε κανείς σε μένα ότι θα παίξω μπάλα. Οταν πας να πάρεις ένα αμάξι και 20.000 δε θα προσφέρεις 30.000. Σίγουρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Αρη γιατί με ανέδειξε, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι».

Θέλεις να μείνεις ή να φύγεις;

«Θα κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου. Θέλω να δουλέψω ήσυχος, χωρίς να έχω ένα άγχος. Δε θέλω να διαβάζω ότι ο Αρης μπορεί να υποβιβαστεί εξαιτίας των χρεών. Αγαπάω τον Αρη, εδώ μεγάλωσα. Αλλά έχω μπροστά μου 10 χρόνια καλού ποδοσφαίρου. Θέλω να κάνω καριέρα. Δε γίνεται να ζω συνέχεια σ’ ένα αβέβαιο περιβάλλον».

Είσαι κοντά στην απόφαση να αποχωρήσεις;

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Σίγουρα στο μυαλό μου υπάρχει η σκέψη να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, να ανεβώ ένα επίπεδο. Νιώθω ότι ήρθε η στιγμή για εμένα και πιστεύω ότι έχω δυνατότητες. Το όνειρο μου είναι να παίξω στο εξωτερικό, αλλά αν δεν προκύψει, θα περιμένω κάτι από Ελλάδα».

Θα έπαιζες σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα;

«Θα μου είναι δύσκολο να παίξω κόντρα στον Αρη. Αλλά το βλέπω πιο επαγγελματικά πλέον. Ο Αρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου, δε γίνεται διαφορετικά. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου, τα όνειρα μου. Σημαντικό κομμάτι είναι τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Δε το δέχομαι να μου πετάνε ψίχουλα και κάποιοι άλλοι να έχουν «φάει» εκατομμύρια».

Εχουν βάση όσα έχουν γραφτεί στα ελληνικά ΜΜΕ για ενδιαφέρον για την απόκτηση σου;

«Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά δεν ξέρω από ποιες ομάδες. Υπομονή και θα δούμε…»

Μπορείς να μιλήσεις με πιθανότητες για το αν θα παραμείνει στον Αρη;

«Είμαι κοντά στην απόφαση ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Δε θέλω να πω ότι μένω και σε δέκα μέρες να έρθει πρόταση και να φύγω. Αλλά δεν μπορώ να ζω με την αβεβαιότητα του Αρη. Δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό. Υπήρχαν παιδιά που δεν είχαν λεφτά να έρθουν προπόνηση! Παίκτες του Αρη ζητούσαν δανεικά! Ξέρω ότι σε πολλούς δε θα αρέσουν αυτά που λέω, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι όλα ρόδινα».

To Top