Οι δηλώσεις των Γυναικών του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ολύμπια

Μια ακόμη εκτός έδρας αποστολή για τις Γυναίκες του Άρη οι οποίες αγωνίζονται αύριο (14.00) στη Νεάπολη με την ομάδα της Ολύμπια Λάρισας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι παίκτριες του Άρη, Ελπίδα Τζιαμπάζη και Στέλλα Βατσιτσίδου αναφέρθηκαν στο πρέπει της νίκης απέναντι στη θεσσαλική ομάδα, που παλεύει για την παραμονή της.

«Είμαστε έτοιμες για το αυριανό παιχνίδι και σωματικά και ψυχολογικά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, κάθε ματς είναι και ένας μικρός τελικός. Θέλουμε τους δύο βαθμούς της νίκης φυσικά για να μπορέσουμε να σκαρφαλώσουμε ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα γιατί αξίζουμε πολλά παραπάνω» δήλωσε η Ελπίδα Τζιαμπάζη.

Από την πλευρά της η Στέλλα Βατσιτσίδου είπε: «Προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και πιο συγκεκριμένα από μια ήττα στο ματς της προηγούμενης Κυριακής, επομένως στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα υπόλοιπα εναπομείναντα του πρωταθλήματος είναι να εμφανιστούμε συγκροτημένες, με καλές εμφανίσεις έτσι ώστε το τέλος της αγωνιστικής σεζόν να μας βρει στην όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη».

To Top