ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… διαδικτυακές αλλαγές του Λοράν Ντισό! (photos)

Μετά το… ξεκαθάρισμα στον Άρη, φαίνεται πως έχει γίνει κατανοητό στον Λοράν Ντεσό ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα. Ότι δηλαδή αναλαμβάνει την οργάνωση των ακαδημιών, αλλά και ως ατζέντης ποδοσφαιριστών μπορεί να συζητά με παίκτες και να τους προτείνει στο Νίκο Αναστόπουλο.

Ενδεικτικές είναι οι… αλλαγές που έκανε ο Γάλλος στον λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο έχει και ιδιαίτερη αδυναμία. Αντικατέστησε τη φωτογραφία προφίλ από τα γραφεία του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αρχικά με μία που φορά μία φόρμα της Σάλκε. Παράλληλα, την φωτογραφία εξωφύλλου, που κοσμούσε το “Κλεάνθης Βικελίδης” πριν καν… έρθει στην Ελλάδα και μάθουμε γι αυτόν, αντικατέστησε μία με τον ίδιο να ποζάρει με φόντο το σήμα της Μπενφίκα. Βέβαια, για να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις, ανακάλεσε λίγη ώρα αργότερα και η φωτογραφία του “Κλεάνθης Βικελίδης” επέστρεψε ξανα…

Παράλληλα, στην… περιγραφή του εαυτό του, το «αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης» έγινε «μάνατζερ σε όλη την Ευρώπη από το 2000».

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ντεσό βρίσκεται εκτός Ελλάδας κι αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με συγκεκριμένες προτάσεις προς το Νίκο Αναστόπουλο. Δεν αποκλείεται δε, να παρουσιάσει προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, τις οποίες καλείται να εγκρίνει ή όχι ο τεχνικός του Άρη.

dechaudechaux

 

To Top