ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι… διορθώσεις στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν την εικόνα του Άρη

Ο Άρης είχε δυο πρόσωπα στο χθεσινό παιχνίδι.  Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αποτελεσματική και όπως παραδέχθηκε και ο Άκης Μάντζιος δεν τον άφησε ικανοποιημένη.

Η αλλαγή της δεξιάς πλευράς, με τους Μοντόγια και Φετφατζίδη να ξεκινούν το παιχνίδι, η παρουσία του Ντουκουρέ που δεν βοηθούσε σε ένα τέτοιο παιχνίδι στο δημιουργικό μέρος και η για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο συμμετοχή του Μάνου Γκαρθία στην αρχική ενδεκάδα, μοιραία… φρέναρε τον Άρη.

Η τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο με τους Οντουμπάτζιο, Σουλεϊμάνοφ, Βερτστράτε στο 46′ και η είσοδος του Σαμόρα δέκα λεπτά αργότερα, αποτέλεσαν τις… διορθώσεις που άλλαξαν άρδην την εικόνα του Άρη.

Πολύ πιο δημιουργικοί και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αύξησαν την πίεση από πλευράς Άρη. Η κιτρινόμαυρη ομάδα έβγαλε περισσότερη ενέργεια και θα μπορούσε να είχε τελειώσει πιο νωρίς το παιχνίδι γιατί είχε φάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γκολ.

Όπως φάνηκε για μια ακόμη φορά, ο Άρης καλείται να δει με μεγάλη σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια και να αποδείξει στο γήπεδο, ότι είναι το φαβορί. Η εγρήγορση επιβάλλεται…

To Top