ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δοκιμές… ενδεκάδας του Παντελίδη: Η αμυντική τετράδα, τα χαφ και ο ρόλος του “Φέτφα”

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε μία πρώτη εικόνα της αρχικής ενδεκάδας του Άρη για το φιλικό με την Αϊντχόβεν και όχι μόνο!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο προπονητής του Άρη θα επιλέξει για την εστία τον Φαμπιάν Έμαν, που θεωρείται σίγουρος, από τη στιγμή που ο Χουλιάν Κουέστα δεν είναι προς το παρόν στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, αμυντικά δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις. Ο Δημήτρης Κωνσταντίνιδης προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μιχάι Κόρχουτ για το αριστερό. Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ροζ έχουν το προβάδισμα, ενώ δεν αποκλείεται να μπει “σφήνα” ο Ούγκο Σόουζα, που πραγματοποιεί μία καλή προετοιμασία.

Ο σχηματισμός θα είναι το 4-2-3-1, με τους Μιτζέν Μπάσα και Χαβιέ Ματίγια στη μεσαία γραμμή, όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι σε προετοιμασία και ξεκίνημα πρωταθλήματος, πριν βρει ρυθμό και κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα, ο Μανώλης Σιώπης.

Από εκεί και πέρα, ο Νικολά Ντιγκινί προορίζεται ως αντικαταστάτης του τραυματίας Ντάνιελ Λάρσον, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στο δεξί άκρο της επίθεσης των “κιτρινόμαυρων”.

Ως “10άρι” δοκιμάστηκε με τους… βασικούς χθες ο Μάρτιν Τόνσο, με τον Μπράουν Ιντέγε στην κορυφή, αν και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο Χαμζά Γιουνές. Το σίγουρο είναι πως οι δύο φορ θα μοιραστούν από ένα 45λεπτο.

 

To Top