ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δοκιμές στο φιλικό: Λάρσον κορυφή, Τόνσο στα χαφ, Ροζ δεξί μπακ…

Ο Μίχαελ Ένινγκ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε το χθεσινό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και προχώρησε σε αρκετές δοκιμές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Χρησιμοποίησε στο ξεκίνημα του αγώνα τον Ντάνιελ Λάρσον στην κορυφή της επίθεσης, σε μία θέση που ο Σουηδός γνωρίζει καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτήν στο παρελθόν. Τόσο ως μοναδικός προωθημένος, όσο και πίσω από τον φορ.

Ο ίδιος έδειξε αρκετά δραστήριος, προσπάθησε να μπει σε όλες τις φάσεις, όμως ήταν ξεκάθαρο πως η έλλειψη πολλών λεπτών στα πόδια του δεν του έχουν δώσει ρυθμό στο παιχνίδι του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάρτιν Τόνσο οπισθοχώρησε και από την θέση του δεκαριού αγωνίστήκε στην μεσαία γραμμή. Αρχικά με τον νεαρό Μπακούτση στο πλευρό του και έπειτα με τον Σάσα. Ο Αργεντινός έπαιρνε συνεχώς την μπάλα στα πόδια του, καθώς ήταν αυτός που είχε αναλάβει να οργανώνει το ματς της ομάδας. Είχε μία αρκετά θετική παρουσία και στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Λίντσεϊ Ροζ μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή και έπαιξε ως δεξί μπακ. Θέση που γνωρίζει από το παρελθόν ο Γάλλος, παρότι στον Άρη δεν χρειάστηκε ποτέ να παίξει σε αυτήν. Είχε αγωνιστεί ως μπακ στην Λοριάν και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2018/19), στο πρώτο της μισό, πριν έρθει στον Άρη, στον γαλλικό σύλλογο έπαιξε αποκλειστικά ως δεξί μπακ, στα 7-8 ματς που είχε χρόνο συμμετοχής.

Αυτές ήταν κάποιες από τις δοκιμές του Μίχαελ Ένινγκ, που επίσης χρησιμοποίησε ως δεξί μπακ τον Μπακούτση, ενώ για λίγο έπαιξε και ο Ιντέγε πίσω από τον Διαμαντόπουλο, με δύο δηλαδή επιθετικούς στο αρχικό σχήμα.

 

 

To Top