ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δοκιμές του Ένινγκ, οι “σίγουροι” και οι σκέψεις για αλλαγές…

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ βρίσκεται στο μέσο της, καθώς εκτός της σημερινής απομένει ακόμα μία δυνατή προπόνηση, καθώς το πρόγραμμα της Παρασκευής πέρα από χαλάρωμα το πρωί, περιλαμβάνει αναχώρηση για το Ηράκλειο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς το Σάββατο, προχωρώντας και σε ορισμένες δοκιμές.

Ο Μπράουν Ιντέγε επιστρέφει στην διάθεσή του μετά από δύο αγώνες που έλειψε λόγω της τιμωρίας του και δεν αποκλείεται να επιστρέψει και στην αρχική ενδεκάδα. Αν γίνει αυτό, τότε ο Ντάνιελ Λάρσον θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο, εκτός κι αν μείνει εκτός αρχικών πλάνων ο Νικολά Ντιγκινί και παίξει ο Σουηδός αριστερά στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, Γιάννης Φετφατζίδης και Μπρούνο Γκάμα είναι σίγουροι για την επίθεση του Άρη και θα παίξουν για ένα ακόμα ματς ως βασικοί.

Ένα επίσης ερώτημα για το αρχικό σχήμα, είναι αν θα προλάβει ο Μιχάι Κόρχουτ, που παραμένει αμφίβολος. Αν ναι, τότε θα αγωνιστεί βασικός και ο Λούκας Σάσα θα αγωνιστεί στα χαφ, ειδάλλως θα παίξει αυτός στη θέση του και στο πλευρό του Ματίγια στη μεσαία γραμμή και πάλι ο Αμπού Μπα.

Οι υπόλοιποι της άμυνας θα είναι ίδιοι, δηλαδή Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ και Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τον Χουλιάν Κουέστα να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί ως βασικός, αρκεί να το πάρει απόφαση ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει το “ΟΚ” του ιατρικού τιμ και δεν αποκλείεται να επιστρέψει μετά την 4η αγωνιστική και το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, όταν και είχε τραυματιστεί.

To Top