Οι δοκιμές του Φοιρού

Οι πολλές απουσίες δίνουν την δυνατότητα στον Γιώργο Φοιρό από τη μια να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να βρουν τα κίνητρα και την όρεξη, που θα τους επιτρέψουν να παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπές πρόσωπο και από την άλλη να κάνει κάποιες αλλαγές.

Οι προβλέψεις για την αρχική ενδεκάδα που θα επιλεγεί στην Τρίπολη, είναι αρκετά δύσκολες, μιας και έγιναν δοκιμές σε πολλά πρόσωπα και σχήματα.

«Δεδομένη» θα πρέπει να θεωρείται μόνο η παρουσία του Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην αμυντική γραμμή, «παίζουν» δύο θέσεις. Δεξιά αναμένεται να ξεκινήσει ο Βαλεντίνος Βλάχος, αριστερά ο Βασίλης Καραγκούνης («παίζει» και η συμμετοχή του Γιώργου Μαργαρίτη), ενώ στο κέντρο της άμυνας, όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούν ως δίδυμο οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ερωτόκριτος Νταμαρλής, όμως τη θέση του τελευταίου διεκδικεί με πολλές αξιώσεις και ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

Λίγο πιο μπροστά, στη μεσαία γραμμή, εντοπίζονται οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί του προπονητή του Άρη. Αν θεωρήσει κανείς «σίγουρη» τη θέση του Τριανταφυλλάκου, που τα πήγε περίφημα στο «Καραϊσκάκη» παρά την έλλειψη αγωνιστικής δράσης, τις άλλες δύο θέσεις, διεκδικούν με αξιώσεις, οι Γκόλιας, Καμινιώτης, Τσιάρας, αλλά και ο Νταμαρλής, αν δεν προτιμηθεί ν’ αγωνιστεί τελικώς ως στόπερ.

Τέλος, για την επιθετική τριπλέτα, «ερίζουν» οι Μανιάς, Αγγελούδης και Μπακασέτας, αλλά θέση αντί ενός εκ των τριών διεκδικεί και ο νεαρός Καραγιάννης, που δοκιμάστηκε στις τελευταίες προπονήσεις.

To Top