Οι… δονήσεις του κόσμου ταρακούνησαν τα αποδυτήρια! «Φτιαγμένη» για την νίκη η ομάδα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον αγώνα της Δευτέρας. Ο κόσμος είναι στο πόδι, εκπέμπει θετική ενέργεια και περιμένει να δει μια ομάδα μαχητών, όπως αρμόζει στο «θεό του πολέμου». Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα. Όμως έχει καταφέρει πολλά…

Είναι γεγονός ότι οι… δονήσεις από την ενέργεια και τον παλμό των κιτρινόμαυρων φιλάθλων έχουν φτάσει στην ομάδα, στα αποδυτήρια και τα ταρακούνησαν!

Από κάθε κιτρινόμαυρη γωνιά, από κάθε φίλο του Άρη εκπέμπεται το πνεύμα της μαχητικότητας, του πάθους και της προσμονής του αυτονόητου: νίκη και επιβίωση!

Όλα αυτά έχουν «φτάσει» μέσα στα αποδυτήρια και έχουν «φτιάξει» τους παίκτες! Ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι παίκτες έχουν… νιώσει για τα καλά την φλόγα των φιλάθλων και έχουν «φτιαχτεί» κι αυτοί για το παιχνίδι αυτό, για την νίκη.

Όλοι παραδέχονται ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Μόνο νίκη και είναι αποφασισμένοι να δώσουν το… 110% των δυνάμεων τους για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Βέροιας, ξεπερνώντας αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά εμπόδια!

Θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια είναι το πάθος του κόσμου, η δύναμη που παίρνουν όλοι από αυτό και η αποφασιστικότητα να φέρεις εις πέρας την αποστολή τους!

Η ψυχολογία είναι στα ύψη…

To Top