Οι δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ του Α.Σ. Άρης

Η δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών από τον Α.Σ. Άρης προχωρά με αμείωτους ρυθμούς και οι δραστηριότητες τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τα παιδιά, αρχής γενομένης από τον προσεχή Σεπτέμβριο, είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Συμμετέχοντας στο ΚΔΑΠ του Α.Σ. Άρης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν τις ικανότητές και τα ταλέντα τους σε… κιτρινόμαυρο φόντο. Ήδη οι συμμετοχές είναι πολλές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησαν οι εργασίες σε χώρους του Α.Σ. οι οποίοι θα φιλοξενήσουν το ΚΔΑΠ, όπως ένα «κομμάτι» του γυμναστηρίου του συλλόγου, ARIS Fitness & Sports.

Οι δεδομένες δραστηριότητες είναι οι παρακάτω, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στην πορεία θα προστεθούν κι άλλες, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ικανοτήτων των παιδιών, αλλά και της σωστής και δημιουργικής αξιοποίησης του χρόνου τους εκτός σχολείου.

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μουσικοκινητική

Εκπαιδευτικό Δράμα

Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική

Ρομποτική

Πληροφορική

Λογοτεχνία

Λογοθεραπεία

Χορός

Παίζουμε βιβλίο;

Παιδική Αρχιτεκτονική

Καλλιτεχνικό Εργαστήριο

Γυμναστική

Θεατροπαιχνίδια

Πακέτο Εξερεύνησης

Game Time

Game Play

Yogilates

Εκπαιδευτικό Πρότζεκτ

Κηπουρική

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (2310 305402). Υπενθυμίζουμε ότι τα σχετικά voucher θα εκδοθούν μετά τις 15 Ιουνίου.

To Top