ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H δέσμευση για πρόταση και οι δυο όροι της ομάδας των επιχειρηματιών

Με φόντο την γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης (αναμένεται να οριστεί την ερχόμενη Δευτέρα), η πλευρά της ομάδας των επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχουν οι Αρβανιτίδης, Τσοχανταρίδης επέμενε και χθες με έμφαση ότι θα φωνάξει παρών στις εξελίξεις της “επόμενης μέρας”.

Μάλιστα έγινε χθες μια προσπάθεια για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη, αλλά όπως τονίζουν στο στενό τους περιβάλλον, δεν υπήρξε ανταπόκριση από την Αλκμήνης, με αποτέλεσμα να μην γίνει κάποιο αποφασιστικό βήμα.

Η ομάδα των επιχειρηματιών διαβεβαιώνει σε κάθε περίπτωση για την κατάθεση πρότασης (κάτι που δεν έγινε επίσημα ακόμη) με στόχο την άνοδο του Άρη στη Σούπερ λίγκα.

Οι δυο όροι που μπαίνουν στο τραπέζι είναι:

1. Να μην τους βαρύνουν υποχρεώσεις προς την οικογένεια Καλαϊτζίδη από τη φετινή της παρουσία στην ομάδα. Να μην υπάρχει καμία απαίτηση του Κάλας από τους νέους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

2. Να υπογραφεί ένα μνημόνιο στη βάση εκείνου που υπογράφτηκε με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, στην οποία δεσμεύονται ότι στο απευκταίο σενάριο της μη ανόδου από τη Γ’ εθνική (εφόσον παραμείνει ο Άρης τελικά) ή από τη Football League στη Σούπερ λίγκα να χαθεί όλο το κεφάλαιο της επένδυσης και να μην υπάρχει καμία απαίτηση από τους ίδιους. Για το τελευταίο υπογράμμιζαν τη βεβαιότητα τους για την αγωνιστική επιτυχία και την σίγουρη άνοδο των κίτρινων.

Και στην περίπτωση των επιχειρηματιών η ώρα της αλήθειας και των πράξεων αναμένεται “επί σκηνής”…

To Top