ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δυσκολίες για την απόκτηση του Χάβι Ρος από τον Άρη…

Δύσκολη η περίπτωση του Χάβι Ρος για τον Άρη, καθώς για να αποκτηθεί ο παίκτης της Σαραγόσα θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με τον 28χρονο μέσο της Σαραγόσα Χάβι Ρος, ο οποίος βρίσκεται στα πλάνα του Πάκο Ερέρα, που τον γνωρίζει για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Άρη. Φημολογήθηκε, μάλιστα, πως θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, αν και κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις της Σαραγόσα, ειδικά πλέον.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποτυχία της Σαραγόσα να προκριθεί στον τελικό των μπαράζ ανόδου για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Νουμάνθια με 1-2 και αποκλείστηκε, πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες της θέλουν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, με τον Χάβι Ρος να είναι ένας από αυτούς.

Φέτος, ο Χάβι Ρος αγωνίστηκε σε 27 αγώνες με την φανέλα της Σαραγόσα πετυχαίνοντας δυο γκολ, ενώ, είχε και δυο συμμετοχές στο κύπελλο Ισπανίας.

Το κατά πόσο είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος, είναι κάτι που ελέγχεται, καθώς η τωρινή του ομάδα, δείχνει διατεθειμένη να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

To Top