ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δυσκολίες για το μέλλον Σίλβα και Ιωάννου στον Άρη

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και φυσικά την ολοκλήρωση της σεζόν μόλις δυο παίκτες θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο της… εξόδου από το Κλεάνθης Βικελίδης εκ των πραγμάτων. Ο λόγος για τον Σάντε Σίλβα και τον Νικόλα Ιωάννου, οι οποίοι αγωνίζονται στον Άρη ως δανεικοί από την Γουέστ Χαμ και την Νότιγχαμ αντίστοιχα…

Το μέλλον τους είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στον Άρη. Πρώτη απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά για οποιαδήποτε προσέγγιση στο θέμα αυτό είναι να ξεπεράσει ο Άρης το εμπόδιο του ban. Εφόσον εφαρμοστεί απαγόρευση, αυτόματα δεν μπορεί ο Άρης να τους αποκτήσει ως μεταγραφή ακόμη κι αν το θέλει…

Από κει και πέρα, πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις, με τον ίδιο παρονομαστή που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πολύ δύσκολα θα φορέσουν και πάλι την φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Για το μεν Σίλβα όλοι παραδέχονται ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά δεν έχει καταφέρει να δείξει την απαιτούμενη ποδοσφαιρική ωριμότητα, έχοντας θεαματικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Αυτή η αστάθεια στην εικόνα του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι για να τον αποκτήσει ο Άρης θα χρειαστεί σίγουρα ένα πολύ μεγάλο ποσό, απομακρύνει το ενδεχόμενο για να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης… Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκύπτει συγκεκριμένη ρήτρα για την απόκτηση του και θα πρέπει η Γουέστ Χαμ να καθορίσει την τιμή εκκίνησης σε μια συζήτηση αγοράς του Σίλβα , τιμή που αυτήν την στιγμή ξεκινάει από αρκετά… ψηλά.

Σε ότι αφορά τον Ιωάννου, πρόκειται επίσης για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε καλά, πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ δίνοντας την νίκη με τον Απόλλωνα, αλλά ο τραυματισμός του με την Εθνική Κύπρου, τον πήγε πίσω και δεν κατάφερε να δείξει στο γήπεδο, ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στην αριστερή πλευρά της κιτρινόμαυρης άμυνας, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

To Top