Οι δυσκολίες μετακίνησης των φιλάθλων στην Τούμπα και το δίχτυ με τον Άρη

Τις δυσκολίες για την μετακίνηση οπαδών στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα επισήμανε ο Μάκης Τσάτσος, υπεύθυνος ασφαλείας της ασπρόμαυρης ομάδας, ενώ μίλησε για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

«Αύριο θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο ντέρμπι με τον Άρη και είναι στο χέρι της διοίκησης το αν θα δώσει εισιτήρια. Εμείς, από την πλευράς μας, οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ωστόσο, ίσως παρέμβει η πολιτεία και αρνηθεί τη μετακίνηση των οπαδών», δήλωσε στο “Αθλητικό Metropolis”, ενώ αναφέρθηκε στο πως θα αποτρέψουν πιθανά έκτροπα:

«Το σημαντικότερο όπλο είναι η επικοινωνία κι ο διάλογος, προκειμένου να προστατευθεί η ομάδα. Έγινε μια εισήγηση για τη “θωράκιση” της Τούμπας και πλέον είναι στο χέρι της διοίκησης να τα εφαρμόσει. Η έλευση του Σαββίδη, πάντως, θα ωθήσει τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να προστατεύσουν την ομάδα”

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ μίλησε και για το δίχτυ που θα τοποθετηθεί: “Όσον αφορά το δίχτυ, δεν καταλαβαίνω πως πήρε τέτοια έκταση αυτή η ιστορία, καθώς ήδη υπάρχει δίχτυ. Το ΔΣ του ΠΑΟΚ πήρε απόφαση να μπει δίχτυ, το οποίο θα εκτείνεται σε όλη την 4 και αναμένεται να είναι έτοιμο για το ντέρμπι με τον Άρη, προκειμένου να αποτραπεί η ρίψη αντικειμένων. Η απόφαση, πάντως, για να ολοκληρωθούν τα έργα εναπόκειται στην κρίση της διοίκησης, ωστόσο απαιτείται χρόνος, καθώς μιλάμε για ένα γερασμένο γήπεδο».

To Top