Οι δύο εκκρεμότητες που απομένουν για να γίνει το μπαράζ ΟΦΗ – Πλατανιάς

Τρεις ήταν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν προκειμένου να διεξαχθεί το μπαράζ για τη μία θέση στη Super League 1 της ερχόμενης περιόδου. Η μία έκλεισε με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία απέρριψε την προσφυγή του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στη φετινή Football League.

Παρόλα αυτά υπάρχουν άλλες δύο εκκρεμείς υποθέσεις. Η πρώτη είναι η καταγγελία που έχει κάνει ο Ηρακλής υποστηρίζοντας ότι ο Πλατανιάς παραβίασε το άρθρο 35 του ΚΑΠ επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για περιπτώσεις δύο πρώην ποδοσφαιριστών του, του Πετρόπουλου και του Δημούτσου προκειμένου να ανατραπούν οι αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ.

Αυτή η καταγγελία θα συζητηθεί την Τετάρτη (15/5) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, η οποία θα επιχειρήσει να επικυρώσει μερικώς τη βαθμολογία προκειμένου να διεξαχθεί το μπαράζ.

Η δεύτερη αφορά την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Super League για την επικύρωση της φετινής βαθμολογίας, υποστηρίζοντας πως πρέπει αυτή να γίνει με την Προκήρυξη της περσινής περιόδου, όπου υποβιβάστηκαν δύο ομάδες. Η προσφυγή του ΠΑΣ θα συζητηθεί την Πέμπτη (16/5).

Αυτές λοιπόν είναι οι δύο εκκρεμότητες για να δούμε ποια θα είναι η τελική βαθμολογία στη Football League και πόσες ομάδες τελικά θα υποβιβαστούν από τη Super League για να φανεί εν τέλει αν θα διεξαχθεί κανονικά το μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League, ΟΦΗ και του 2ου της Football League, Πλατανιά.

To Top