ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δύο λόγοι που καθιστούν ως επιτακτική την άμεση πώληση του Ματέο από την Λας Πάλμας!

Ο Άρης δεν έπαψε ποτέ να… παρακολουθεί, έστω και απ΄απόσταση, το σήριαλ της πώλησης του Ματέο Γκαρσία από την Λας Πάλμας!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” παραμένουν στο προσκήνιο για τον Αργεντινό και δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν μία ακόμα, προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή για να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Δύο είναι οι λόγοι που οι Ισπανοί… καίγονται για την πώληση του Ματέο Γκαρσία, αλλά παράλληλα ρισκάρουν με το να καθυστερούν.

Α) Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Επομένως αν δεν τον πουλήσουν τώρα, κινδυνεύουν να τον χάσουν τον Δεκέμβριο, δίχως οικονομικό αντάλλαγμα. Ενδεχόμενο ανανέωσης του παίκτη με την Λας Πάλμας, δεν υφίσταται.

Β) Εδώ και λίγες μέρες η Λας Πάλμας έχει απαγορευτικό μεταγραφών! Οι Ισπανοί έχουν θέμα με το Financial Fair Play ειδικά μετά την περσινή τους αποτυχία να προβιβαστούν στην Πριμιέρα Ντιβιζιόν με ένα τόσο υψηλό μπάτζετ. Πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουν παίκτες, για να μειωθεί το μπάτζετ και το μισθολόγιο της ομάδας, ώστε  να γίνει άρση του απαγορευτικού. Και ο Ματέο Γκαρσία είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τους παίκτες στους οποίους έχει μπει πωλητήριο…

To Top