ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δύο λόγοι που στην ΑΪΚ δίσταζαν να επιβεβαιώσουν την μεταγραφή Σούντγκρεν στον Άρη…

Αίσιο τέλος έχει η περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία τόσο του ίδιου όσο και της ΑΪΚ με τον Άρη, και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η επισημοποίηση της μετακίνησης του Ντάνιελ Σούντγκρεν στον Άρη δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς η ΑΪΚ ήταν αυτή που δίσταζε μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Σουηδία και τα οποία μιλούσαν για συμφωνία μεταξύ του παίκτη με τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και του ίδιου του συλλόγου με τον Άρη.

Δύο είναι οι λόγοι που στην ΑΪΚ δίσταζαν να επιβεβαιώσουν τις επαφές και πως είχαν συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τον Άρη. Αρχικά, το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, καθώς σε τέσσερις αγωνιστικές μέχρι στιγμής έχει μόλις μία νίκη. Η περσινή πρωταθλήτρια μπήκε νωχελικά στη φετινή σεζόν και από την στιγμή που ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι ένα από τα πλέον αγαπητά παιδιά της κερκίδας, φοβήθηκαν τις αντιδράσεις εάν ανακοίνωναν την μεταγραφή του σε μία χρονική στιγμή που αγωνιστικά η ομάδα δεν τα πάει καθόλου καλά. Ίσως μία νίκη σήμερα απέναντι στην Χάκεν (20:00) να τους βοηθήσει…

Παράλληλα, περιμένουν την οριστική απάντηση του Μίκαελ Λούστιγκ (32 ετών δεξί μπακ από την Σουηδία, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Σέλτικ) που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο ποδοσφαιριστής των Κελτών δεν έχει ακόμα απαντήσει θετικά ή αρνητικά, καθώς οι Σουηδοί θέλουν έτοιμο τον διάδοχο του Σούντγκρεν, μόλις αυτός αποχωρήσει στα μέσα του Ιουλίου, μετά τον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” του Άρη.

Ούτως ή άλλως, πλέον, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα…

To Top