Οι δύο νέοι συμπαίκτες του ΛεΜπρόν στο Λος Άντζελες

Μετά τη συμφωνία του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους Λέικερς για τα επόμενα 4 χρόνια έναντι 154 εκατομμυρίων δολαρίων, άλλοι δύο παίκτες θα φορέσουν τα «κίτρινα».

 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

 

Συγκεκριμένα, οι Λανς Στίβενσον και Τζαβέιλ ΜακΓκί, όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, συμφώνησαν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς. Ο Στίβενσον, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε μια… ιδιαίτερη κόντρα με τον Τζέιμς, θα μετακομίσει στην «πόλη των αγγέλων» υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 4,5 εκατομμύρια δολάρια.

Για έναν χρόνο συμφώνησε και ο ΜακΓκί, ο οποίος θα λάβει 2,3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ κάτοικος L.A. θα παραμείνει επίσης για έναν χρόνο ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ έναντι 12 εκ. δολαρίων. Πλέον οι Λέικερς κινούνται για την απόκτηση ακόμα ενός σταρ: Τον Καουάι Λέοναρντ ή τον ΝτεΜάρκους Κάζινς σε πρώτο πλάνο.

Παράλληλα οι Μάτζικ συμφώνησαν με τον Άαρον Γκόρντον για την επόμενη τετραετία, που θα του αποφέρει 84 εκ. δολάρια. Αντιθέτως, φεύγει από το Ορλάντο με προορισμό τη Νέα Υόρκη και τους Νικς ο Μάριο Χεζόνια.

To Top