ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι δύο νίκες του Άρη έχουν ονοματεπώνυμο: Λάκι Τζόουνς

Στις μόλις δύο νίκες του Άρη στη φετινή Basket League και βάσει αριθμών πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Λάκι Τζόουνς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Στην 1η αγωνιστική στο Λαύριο ο Αμερικανός φόργουορντ συγκέντρωσε 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ σε 22’ συμμετοχής. Σκόραρε μάλιστα το καθοριστικό τρίποντο για το 66-70 στα 44’’ πριν το τέλος, όμως νωρίτερα πρωταγωνίστησαν οι Βεργίνης και ΜακΓκι.

Στη δεύτερη νίκη του Άρη, στη Ρόδο για την 5η αγωνιστική, ο Τζόουνς συγκέντρωσε 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 31’ συμμετοχής. Είχε συμβολή και στο τέλος, καθώς με δικό του ριμπάουντ και 2/2 βολές τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι στο 61-70 με 42’’ για το φινάλε. Και εδώ πάντως καθοριστικοί υπήρξαν νωρίτερα οι Δημήτρης Φλιώνης και Διαμαντής Σλαφτσάκης με 9 πόντους και 10 βαθμούς αξιολόγησης έκαστος.

Το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό. Έπιασε 23 βαθμούς στην αξιολόγηση, έχοντας 25 πόντους, εκ των οποίων τους 15 στην τρίτη περίοδο με 5/6 τρίποντα, όπου και παραλίγο να… γυρίσει μόνος του το παιχνίδι. Το 28-46 έγινε 49-56 και αργότερα 64-68, με τον Τζόουνς να αστοχεί όμως σε καθοριστικό λέι απ στα 46’’ πριν το τέλος.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο Τζόουνς δεν προσφέρει επιθετικά αυτά που είχε δείξει ως τώρα, μένοντας στους 7 πόντους με τον Προμηθέα και στους 4 με τον Χολαργό, ενώ πριν από αυτούς τους αγώνες ο μέσος όρος πόντων του «άγγιζε» το νούμερο 14.

Γίνεται σαφές πως ο Άρης χρειάζεται και την επιθετική αποτελεσματικότητα του Αμερικανού, όπως και άλλων παικτών-κλειδιά της ομάδας, όπως είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

To Top