ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δύο πρώτοι σκόρερ του Άρη, Γκάμα-Ιντέγε και το μέλλον τους…

Μπράουν Ιντέγε και Μπρούνο Γκάμα είναι αυτοί που οδηγούν επιθετικά τον φετινό Άρη, αλλά τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι…

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Αμφότεροι έχουν πετύχει από 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους “κιτρινόμαυρους” δίνοντας πολλές βοήθειες επιθετικά και πέρα από το σκοράρισμα.

Τα συμβόλαια, όμως, των δύο αρχισκόρερ του φετινού Άρη ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με το μέλλον τους.

Όσον αφορά τον Μπρούνο Γκάμα οι ιθύνοντες του Άρη θέλουν να τον κρατήσουν στα “κιτρινόμαυρα” και την επόμενη σεζόν, ενώ κάτι ανάλογο επιθυμεί και ο 32χρονος εξτρέμ. Ο Πορτογάλος σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως θέλει να παραμείνει, ενώ και το συμβόλαιό είναι σε επίπεδα διαχειρίσιμα για τον Άρη της επόμενης σεζόν.

Ο Μπράουν Ιντέγε από την άλλη, είναι φέτος ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Άρη, με το συμβόλαιό του να αγγίζει ή και να ξεπερνά με τα μπόνους τα 500.000 ευρώ. Το δικό του θέμα το διαχειρίζεται και θα το διαχειριστεί προσωπικά ο Θοδωρής Καρυπίδης. Αλλωστε, ήταν αυτός που τον έπεισε το περασμένο καλοκαίρι να φορέσει την φανέλα του Αρη. Το σίγουρο είναι πως θεωρείται απίθανο ο Άρης να έχει ανάλογο συμβόλαιο με αυτό του Νιγηριανού του χρόνου.

To Top