ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δύο σχηματισμοί του Άρη απέναντι στο Βόλο για το διπλό

Την Κυριακή ο Άρης καλείται να κάνει βήμα Ευρώπης και να φύγει με το διπλό από το Πανθεσσαλικό. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει ο Τόλης Τερζής να βρει τον κατάλληλο σχηματισμό τον οποίο θα πρέπει να εξυπηρετήσουν οι παίκτες του στο έπακρο.

Μπορεί ο προπονητής του Άρη να μην άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση, όμως υπάρχουν δύο προσεγγίσεις και αυτές γίνονται με σημείο αναφοράς τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η πρώτη είναι οι κιτρινόμαυροι να παραταχθούν απέναντι στο Βόλο σε σχηματισμό 4-3-3 για να κάνει την ομάδα πιο επιθετική και να βγάλει περισσότερους παίκτες ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και προς το τελευταίο τρίτο, από τη στιγμή που αναμένεται να βρει απέναντί της έναν αντίπαλο που θα παίξει αρκετά μαζεμένα.

Σε αυτό το σενάριο ο Πάλμα με τον Νταρίντα θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσα πίσω από τον Καμαρά, με τους Καμάτσο-Ιτούρμπε στα εξτρέμ και τον Ετέμπο στη βάση του κέντρου.

Ο δεύτερος σχηματισμός είναι το 4-2-3-1. Εκεί θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Νταμπό και ο Ντουκουρέ, με τον Νταρίντα σε έναν πιο προωθημένο ρόλο και τον Καμάτσο πιθανότατα να μένει στον πάγκο.

Στην άμυνα ο Οντουμπάζιο έχει προβάδισμα για τα δεξιά όπου “παίζει” και του Εμπακατά. Στα δεξιά Πίρσμαν και Μαζικού διεκδικούν τη θέση, με τους Φαμπιάνο-Ενκουλού μπροστά από τον Κουέστα.

To Top