Οι δύο τομείς που… “καίνε”: Αγωνιστική ετοιμότητα και ψυχολογία…

Δύο τομείς καλείται να διαχειριστεί το επόμενο διάστημα το τεχνικό τιμ του Άρη…

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, έχοντας -αναγκαστικά- αγωνιστικούς προσανατολισμούς, παρότι το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί.

Εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων γύρω από τα μπαράζ, οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι υποχρεωμένοι να είναι αγωνιστικά έτοιμοι όποτε χρειαστεί, ώστε να… ρεφάρουν την αγωνιστική αποτυχία της ανόδου της ομάδας μέσω της πρώτης θέσης.

Αναμφισβήτητα, το βάρος θα πέσει τόσο στην αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών, όσο και στον παράγοντα ψυχολογία.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του τωρινού ρόστερ, τραβάνε το… κουπί από την αρχή της χρονιάς. Μία χρονιά γεμάτη πίεση, άγχος και αρκετά εξωαγωνιστικά και μη προβλήματα. Όπως είναι λογικό θα χρειαστούν οι απαραίτητες “ενέσεις” ψυχολογίας, καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί στους παίκτες του Άρη το μέλλον τους από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υφίσταται και για τον σύλλογο.

Το σίγουρο είναι ότι η “μίνι” προετοιμασία των παικτών του Άρη θα είναι αρκετή, ώστε να τους κρατήσει σε μία αξιοπρεπή αγωνιστική κατάσταση, με την ευχή όλων να γίνουν όσο νωρίτερα γίνεται τα μπαράζ, ώστε να τελειώνει οριστικά το φετινό μαρτύριο…

To Top