Οι… εκκρεμότητες στην Γ΄Εθνική

Αυτούς που υποβιβάστηκαν τους ξέρουμε. Τους δύο απ’ τους τέσσερις που ανέβηκαν επίσης.

Η mikriliga.com καταγράφει τα σενάρια στους δύο ομίλους όπου την Κυριακή θα κριθούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη Football League.

Απ’ τον τρίτο όμιλο ανέβηκε ο Πανελευσινιακός.

Απ’ τον τέταρτο ο Κισσαμικός.

Και απ’ τους τέσσερις ξέρουμε ήδη τις 19 ομάδες που υποβιβάστηκαν στο τοπικό.

Ποιες όμως θα ‘ναι οι δύο τελευταίες ομάδες της Γ’ Εθνικής, που του χρόνου θα παίζουν στη Football League;

Την Κυριακή πέφτει η αυλαία στην κατηγορία και τα σενάρια είναι πολύ απλά!
Στον πρώτο όμιλο η κορυφή παίζεται ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Άρη. Τα λιοντάρια είναι στους 71 πόντους και υποδέχονται την αδιάφορη Δόξα Δράμας. Οι Θεσσαλονικείς στους 70 και φιλοξενούνται απ’ τον υποβιβασμένο Ορφέα Ελευθερούπολης.

Αν λοιπόν οι Σερραίοι νικήσουν, πανηγυρίζουν την άνοδο. Απλό… Διαφορετικά ελπίζουν σε ίδιο αποτέλεσμα με τους κίτρινους (οι οποίοι υπερτερούν σε ισοβαθμία). Οι τελευταίοι είναι σαφές πως για να «κλέψουν» την άνοδο θέλουν γκέλα του Πανσερραϊκού.

Παρόμοια είναι και η εκκρεμότητα στον δεύτερο όμιλο. Η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης με 70 βαθμούς φιλοξενεί τα δεύτερα Τρίκαλα που έχουν 68. Στο απόλυτο ντέρμπι. 90’ αγώνας, μια άνοδος! Οι κόποι μιας χρονιά σε ένα παιχνίδι.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης βολεύεται -προφανώς- και με ισοπαλία μπροστά στον κόσμο της, οι Θεσσαλοί θέλουν μόνο διπλό για να πάρουν το εισιτήριο για Football League, κυριολεκτικά, στο νήμα!

To Top