ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι Ελληνες και μη σύμμαχοι που βρήκε ο Αρης στη μάχη για το Eurocup και το πειστήριο του κόσμου!

O Aρης το τελευταίο δεκαπενθήμερο πραγματοποίησε ένα πραγματικό μαραθώνιο επαφών και κρούσεων για να μπορέσει να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο την παρουσία του στο EUROCUP και να πείσει ότι αξίζει της εμπιστοσύνης.

“Είναι δύσκολο να πείσεις κάποιους ότι μια ομάδα που πριν 3 χρόνια ήταν με το 1,5 πόδι στην Α2 , είναι έτοιμη να επιστρέψει στον προθάλαμο της Ευρωλίγκα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Νίκο Λεπενιώτη, Σταύρο Ντίνο, Χρήστο Σταυρόπουλο και όλες τις ομάδες του ECA BORD που μας ψήφισαν.Φυσικά τον Diego Gouillen που νιώθει τι σημαίνει Αρης για το ευρωπαϊκό μπάσκετ”, αναφέρει σε ποστ του ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Πλην Ολυμπιακού και ΠΑΟ, Μακάμπι, Αρμάνι και οι ομάδες της Ισπανίας στήριξαν τον Αρη!

Ο Αρης έχει γράψει βαριές σελίδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως, τα οικονομικά βάρη και αδυναμία ισχυρής ομάδας τον έφερε πίσω. Όμως, τον Ιούνιο έγινε ένα άτυπο γκάλοπ για το πόσο ο Αρης έχει ρεύμα στην ευρωπαϊκή μπασκετική πιάτσα παρά την 8η θέση της φετινής Basket League. Και ναι έχει και με το παραπάνω. Πολλοί σύμμαχοι άτυποι και ανεπίσημα στήριξαν την επιλογή Αρη.

Φυσικά, χωρίς τον μαγικό κόσμο και τα περσινά sold out η Ευρωλίγκα δε θα έπαιρνε τόσο εύκολα μια απόφαση. «Μόναχο, Γάνδη και Ισπανία, οι οπαδοί σου … γράψαν ιστορία», λέει το σύνθημα, που θα ακουστεί σε 18 αγώνες φέτος στην Ευρώπη εντός και εκτός Παλέ.

Μέχρι την έναρξη όμως έχουν να γίνουν πολλά, οπότε ο οργανισμός Αρης καλείται να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις.

To Top