ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εμπειρίες ζωής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Ιαπωνία… (photos)

Προ ολίγων ημερών, έπεσαν μετά από έξι μήνες (13 συμμετοχές, ένα γκολ) οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου με την ιαπωνική Γιούμπιλο Ιβάτα. Ο σύλλογος της Άπω Ανατολής δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του διεθνή Ελληνα αμυντικού, παρότι αγωνιστικά είχε μία αρκετά καλή παρουσία, ενώ τύγχανε και ιδιαίτερης εκτίμησης, καθώς υπήρξε ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» της εξέδρας.

«Παπά νο Χι», η Ημέρα του Αβραάμ

avraam3

Ο «Παπά» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του και οι οπαδοί στην ιαπωνική Jubilo Iwata, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου πριν την έναρξη του αγώνα με την Vissel Kobe για την J1 League, έζησε μία ιδιαίτερη μέρα.

Μετά και το γκολ που έβαλε στον προηγούμενο αγώνα με την Avispa Fukuoka στις 24 Αυγούστου, ο Έλληνας αμυντικός ήταν πια απαραίτητος στην προσπάθεια της Jubilo Iwata να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία και οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν να διοργανώσουν ειδική φιέστα με την ονομασία «Παπά νο Χι»«Ημέρα του Παπά»!) για να τον ευχαριστήσουν αλλά και για να τονώσουν την αγωνιστικότητά του.

Μόλις άνοιξαν οι πόρτες του Σταδίου Yamaha, έδρας της ομάδας, οι πρώτοι 13.500 φίλαθλοι πήραν από μια χάρτινη βεντάλια με το πρόσωπο του Αβραάμ για να τον υποστηρίξουν στη διάρκεια του αγώνα.

 

To Top